Talent Team

Talent Team Papendal Arnhem (TTPA) bestaat uit twee competitiespelende teams: een herenteam en een damesteam die beiden uitkomen in de Eredivisie.

De teams bestaan uit jongens en meisjes in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar die doordeweeks op Papendal trainen, wonen en hier naar school gaan. Met behulp van de extreem goede faciliteiten die Papendal biedt, worden deze jongeren klaargestoomd om zich zo bij de besten der wereld te kunnen voegen. Zo spelen ook veel leden van TTPA bijvoorbeeld al bij Jong Oranje.

Voor hun competitiewedstrijden hebben de Talent Teams van Valkenhuizen hun thuisbasis gemaakt en ze worden bij hun wedstrijden gefaciliteerd door Agilitas. Dit doen we niet voor niets. Zowel de gemeente Arnhem als de NeVoBo bieden hiervoor wederdiensten aan. Valkenhuizen heeft een grote opknapbeurt ondergaan: Sportkantine De Valk is binnengehaald en hal 2, 3 en 4 zijn wedstrijdgeschikt gemaakt. Ook mag Agilitas entreegelden heffen bij de wedstrijden van de Talent Teams en mogen wij gebruik maken van de boarding voor sponsoring, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de kas van Agilitas. Tevens worden de gebruikte volleyballen bij vernieuwing gedoneerd aan Agilitas (à €60,- per bal!)

Leuke bijkomstigheid is dat onze jeugd als beste ballenmeiden en dweilers zijn verkozen bij de Eredivisie Dames!TTPA

Samenwerking met Nevobo

Ook de NeVoBo verleent zijn medewerking door afgelopen jaar 30 ballen te schenken, diverse clinics voor spelers en trainers te verzorgen en kennis te delen over trainerschap, jeugdvolleybal en de organisatie van een vereniging.

Gratis entree

Dit seizoen zijn de eerste wedstrijden alweer gespeeld en mogen we weer genieten van de Talent Teams op 6 thuisdagen in hal 1. Deze vallen gelijk met de thuisdagen van Agilitas, zodat je altijd kan komen kijken. Voor Agilitasleden is de entree vanzelfsprekend gratis. Volg de nieuwsbrieven over de data waarop de Talent Teams spelen.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van de Talent Teams.