Actief worden

Onze vereniging is altijd op zoek naar vrijwilligers!

Agilitas heeft een algemeen bestuur en daarnaast verschillende specialistische commissies, deze draaien allemaal op vrijwilligers en kunnen altijd wel wat extra hulp gebruiken. Beschik je al over bepaalde competenties of vind je het leuk iets te leren, dan ben je van harte welkom. Mocht je geen tijd hebben, maar heb je wel ideeën of kan je een éénmalige bijdrage leveren dan horen we dit ook graag!

Heb je iets meer tijd, maar wil niet de verplichtingen van een commissie dan zijn losse projecten misschien iets voor jou. Denk hierbij aan kleine dingen voor de club, zoals het maken van posters, het opzetten van een kortlopende werkgroep ten behoeve van een bepaald doel of zoals recent het vullen van de Agilitas wand in de kantine van Valkenhuizen.

Ook trainers, coaches en scheidsrechters zijn belangrijk om de vereniging goed te laten draaien, dus vind jij het leuk om het ‘vak’ van scheidsrechter te leren of met een team aan te slag te gaan, eventueel in de vorm van een stage? Laat het ons weten!

Kijk bij openstaande vacatures of reageer direct richting het secretariaat.