De nieuwe A Beach zomer staat voor de deur! Meld je aan!

A Beach, de beachvolleybalcommissie van de Arnhemse volleybalverenigingen Volvera, Agilitas en Arvevo, organiseert deze zomer samen weer beachvolleybal op Valkenhuizen. A Beach maakt het mogelijk om gezellig en sportief te beachvolleyballen voor en in de zomervakantie.

Het is A Beach gelukt om een mooie uitdagende beachkalender samen te stellen.

A Beach Openingstoernooi
Zaterdag 13 mei is er voor alle volleyballiefhebbers het openingstoernooi van dit seizoen. Op de velden naast ons toernooi spelen de eredivisie-teams om een plek op het podium. Het openingstoernooi start rond 10 uur en we eindigen de dag met een gezellige BBQ op het terras van Sportcentrum Valkenhuizen. Je kunt je per team inschrijven via de A beach website.

Trainingen
De trainingen worden wekelijks gegeven in de periode van 29 mei tot en met 9 juli (in totaal 6 keer). Na aanmelding word je ingedeeld in een passende trainingsgroep, je kunt je opgeven met je eigen beachpartner maar ook individueel.
• Senioren training vanaf 15 jaar: Elke dinsdag- of woensdagavond
Van 19.00 tot 20.30 uur of van 20.30 tot 22.00 uur
• Beach Heroes-training van 6 tot 15 jaar: Elke woensdagmiddag:
o 16.00 uur 6-10 jaar
o 17.00 uur 10-12 jaar
o 18.00 uur 12-15 jaar

Competitie
De beachcompetitie start op 11 juli en eindigt op 24 augustus. We spelen de competitie op dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden. In totaal 7 weken (14 avonden), van 19.30 tot 23.00 uur. Gedurende de competitie kun je per avond zelf bepalen of én met /tegen wie je gaat beachvolleyballen. Er komt ook een ranking systeem op individuele basis. Aan het einde van de competitie spelen we de finale om de titel King of Queen of the beach.

A Beach Seizoen afsluiting
Zaterdag 26 augustus beëindigen we het seizoen met een afsluitend toernooi. Ook dit toernooi start rond 10 uur en we eindigen de dag met een gezellige BBQ op het terras van Sportcentrum Valkenhuizen. Je kunt je hiervoor per team inschrijven.

Kosten
– A Beach lidmaatschap + vrij spelen € 20,- per persoon
– Senioren trainingen € 20,- per persoon*
– Beach Heroes trainingen € 15,- per persoon
– Beachcompetitie € 15,- per persoon*
– Openingstoernooi en eindtoernooi € 25,- per team
*Bij deelname aan training of competitie is het A beach lidmaatschap verplicht.

Meld je aan!
De inschrijving is vanaf nu open op de website: www.abeach.nl. Voor de inschrijvingen geldt: “vol is vol” dus wees er snel bij!

Mochten jullie nog vragen hebben, neem gerust met ons contact op via info@abeach.nl. Hopelijk tot ziens op het zand!

A Beach Commissie

Rob Jansen
Mark Schravesande
Dennis Borghols
Maricke Hiddink
Stef Aerts
Paul Ubbink
Janneke Janssen