Help de ComCom is zwanger!

De Communicatie Commissie (ComCom) is de leukste commissie van Agilitas!

Waarom? Omdat je bij alles wat er binnen de vereniging speelt of georganiseerd wordt betrokken bent en jij dit op een zo’n goed mogelijke manier mag communiceren. Dit kan gaan om een toernooi, een feestje in Dollars, de nieuwe reglementen, de zaaldiensten en alle leuke extra dingen die gebeuren, zoals het promoveren van een Agilitas team. We gebruiken hiervoor op dit moment vooral de Agilitas website, de Agilitas nieuwsbrief en Agilitas Facebook, maar nieuwe suggesties zijn altijd welkom. Als je het leuk vindt om je bezig te houden met Social Media en je graag betrokken bent bij wat er speelt binnen Agilitas, dan is deze commissie wat voor jou!

Wat doet de ComCom?

  • bijhouden van de website: tekstuele aanpassingen, nieuwsberichten, evenementen & vacatures
  • verspreiden van de nieuwsbrief: met o.a. zaaldiensten, vakantiesluiting, teamindeling en natuurlijk de nieuwtjes die ook op de website staan
  • bijhouden van de ComCom mailbox
  • delen van alle nieuwtjes via Facebook
  • vergaderen, ongeveer 3 à 4x per jaar

De huidige ComCom bestaat uit: Angela (D6); Inge (D5); Jet (D6); Laura (D6) en Suzanne (D4)

En niet te geloven, de helft is zwanger!! We zijn dus dringend op zoek naar vervanging, liefst al per 1 april zodat we nog goed kunnen overdragen. Ook gaan een aantal leden stoppen met volleybal bij Agilitas, o.a. door een verhuizing, dus we kunnen zeker 4 tot 5 nieuwe leden gebruiken.

Dus, voel jij je geroepen, misschien samen met een paar van je vrienden of vriendinnen, om deze commissie een frisse en vrolijke doorstart te geven, stuur dan een email naar  communicatie@agilitasvolleybal.nl , spreek ons aan voor of na een training of wedstrijd of neem telefonisch contact op met Angela, de huidige voorzitster van de ComCom, via nummer 06-19983027.

We kijken uit naar alle aanmeldingen!

Groetjes, de ComCom