Interview met Agilitas H1 trainer Wim Thewissen

fb_img_1483135787751Op de website van de Volaren, een club bestaande uit ex-internationals en bondscoaches die op hoog niveau in de Nationale teams van indoor, beachvolleybal of zitvolleybal hebben gespeeld en/of gecoacht, staat een mooi en uitgebreid interview met oud-international Wim Thewissen, bij ons beter bekend als de trainer van het in de promotieklasse spelende H1 team van Agilitas.

Wim werkt sinds 1989 voor de gemeente Arnhem, eerder als hoofd overdekte sportaccommodaties en tegenwoordig is hij nog actief als adviseur sportaccommodaties. Daarnaast is Wim sportdocent Volleybal aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar hij ook training geeft aan het in dezelfde promotieklasse spelende H1 team van Heyendal.

Beide teams staan momenteel als nummer 3 in 4 in deze klasse, dus Wim is goed bezig!

Bekijk het volledige artikel: Wim Thewissen heet deze volare