Twee Agilitas midweek-teams promoveren!

agilitas-toppersAfgelopen woensdag 14 december 2016 was een spannende dag voor de midweek-teams van Agilitas. Voor het eerst in de historie van Agilitas konden op één avond twee midweek-teams uit één poule promoveren naar een hogere poule.

Het ging om de teams ‘ Agilitas Toppers’  (zie foto) en ‘Agilitas Untouchables’ en beide teams hadden tijdens deze laatste wedstrijdavond een duidelijk opdracht: ongeslagen blijven!

Beide teams deden hun naam eer aan en bleven ongeslagen, geweldig!

Het team ‘Agilitas Toppers’  stroomt als kampioen van de poule door naar een hogere poule en het team ‘Agilitas Untouchables’ gaat dankzij een mooie tweede plek in de poule ook een plaatsje omhoog naar de C poule.

De overige vijf midweek-teams wisten zich te handhaven in hun eigen poule.

Een mooi resultaat voor de zeven midweek-teams van Agilitas.